F. HAYIT, "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ," In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , Iksad, 2023, pp.111-135.
HAYIT, F. MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ. 2023. In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , Iksad, 111-135.
HAYIT, F., (2023). MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ. GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II (pp.111-135), Iksad.
HAYIT, FATMA. "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ." In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , 111-135. Iksad, 2023
HAYIT, FATMA. "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ." GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , Iksad, 2023, pp.111-135.
HAYIT, F. (2023) "MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ", GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II . Iksad.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA HAYIT}, chaptertitle={MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ}, booktitle={ GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II}, publisher={Iksad}, city={},year={2023} }