F. HAYIT, "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ," In GASTRONOMİK AKIMLAR II , Iksad, 2023, pp.163-184.
HAYIT, F. SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ. 2023. In GASTRONOMİK AKIMLAR II , Iksad, 163-184.
HAYIT, F., (2023). SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ. GASTRONOMİK AKIMLAR II (pp.163-184), Iksad.
HAYIT, FATMA. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ." In GASTRONOMİK AKIMLAR II , 163-184. Iksad, 2023
HAYIT, FATMA. "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ." GASTRONOMİK AKIMLAR II , Iksad, 2023, pp.163-184.
HAYIT, F. (2023) "SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ", GASTRONOMİK AKIMLAR II . Iksad.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA HAYIT}, chaptertitle={SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ}, booktitle={ GASTRONOMİK AKIMLAR II}, publisher={Iksad}, city={},year={2023} }