F. HAYIT And H. GÜL, "Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1, pp.123-131, 2015
HAYIT, F. And GÜL, H. 2015. Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1 , 123-131.
HAYIT, F., & GÜL, H., (2015). Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1, 123-131.
HAYIT, FATMA, And HÜLYA GÜL. "Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1, 123-131, 2015
HAYIT, FATMA And GÜL, HÜLYA. "Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1, pp.123-131, 2015
HAYIT, F. And GÜL, H. (2015) . "Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.29, no.1, pp.123-131.
@article{article, author={FATMA HAYIT And author={HÜLYA GÜL}, title={Karabuğdayın Sağlık Açısından Önemi ve Unlu Mamüllerde Kullanımı}, journal={ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2015, pages={123-131} }