E. GÜLÜMSER Et Al. , "Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.161-167, 2019
GÜLÜMSER, E. Et Al. 2019. Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6 , 161-167.
GÜLÜMSER, E., MUT, H., BAŞARAN, U., & DOĞRUSÖZ, M., (2019). Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, 161-167.
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi," Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, 161-167, 2019
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.161-167, 2019
GÜLÜMSER, E. Et Al. (2019) . "Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi." Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.6, pp.161-167.
@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER Et Al. }, title={Melas veya Arpa Kırması İlavesinin Börülce ve Soya Silajlarının Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={161-167} }