N. DOĞAN Et Al. , "Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi , 2013
DOĞAN, N. Et Al. 2013. Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. 4. Gıda Güvenliği Kongresi .
DOĞAN, N., DOĞAN, C., & TÜRKOĞLU, H., (2013). Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . 4. Gıda Güvenliği Kongresi
DOĞAN, NURCAN, CEMHAN DOĞAN, And HÜSEYİN TÜRKOĞLU. "Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 4. Gıda Güvenliği Kongresi, 2013
DOĞAN, NURCAN Et Al. "Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi , 2013
DOĞAN, N. DOĞAN, C. And TÜRKOĞLU, H. (2013) . "Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 4. Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURCAN DOĞAN Et Al. }, title={Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={4. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2013}}