F. HAYIT, "Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı," In Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I , İksad Publishing House, 2022, pp.83-106.
HAYIT, F. Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı. 2022. In Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I , İksad Publishing House, 83-106.
HAYIT, F., (2022). Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı. Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I (pp.83-106), İksad Publishing House.
HAYIT, FATMA. "Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı." In Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I , 83-106. İksad Publishing House, 2022
HAYIT, FATMA. "Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı." Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I , İksad Publishing House, 2022, pp.83-106.
HAYIT, F. (2022) "Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı", Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I . İksad Publishing House.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA HAYIT}, chaptertitle={Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı}, booktitle={ Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I}, publisher={İksad Publishing House}, city={},year={2022} }