E. GÜLÜMSER Et Al. , "Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi," Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3, pp.37-45, 2017
GÜLÜMSER, E. Et Al. 2017. Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi. Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3 , 37-45.
GÜLÜMSER, E., MUT, H., DOĞRUSÖZ, M., & BAŞARAN, U., (2017). Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi. Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3, 37-45.
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi," Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3, 37-45, 2017
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi." Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3, pp.37-45, 2017
GÜLÜMSER, E. Et Al. (2017) . "Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi." Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences , vol.31, no.3, pp.37-45.
@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER Et Al. }, title={Baklagil yem bitkisi tahıl karışımlarının ot kalitesi üzerinde ekim oranlarının etkisi}, journal={Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences}, year=2017, pages={37-45} }