E. Gökmen And N. Aktaş, "Kuru Baklagiller," In Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri , Konya: KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, 2022, pp.87-102.
Gökmen, E. And Aktaş, N. Kuru Baklagiller. 2022. In Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri , KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, Konya, 87-102.
Gökmen, E., & Aktaş, N., (2022). Kuru Baklagiller. Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri (pp.87-102), Konya: KTO Karatay Üniversitesi Yayınları.
Gökmen, ELİF, And Nazan Aktaş. "Kuru Baklagiller." In Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri , 87-102. Konya: KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, 2022
Gökmen, ELİF And Aktaş, Nazan. "Kuru Baklagiller." Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri , KTO Karatay Üniversitesi Yayınları, 2022, pp.87-102.
Gökmen, E. And Aktaş, N. (2022) "Kuru Baklagiller", Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri . Konya: KTO Karatay Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ELİF GÖKMEN And author ={Nazan Aktaş}, chaptertitle={Kuru Baklagiller}, booktitle={ Besin hazırlama ve Pişirme Teknikleri}, publisher={KTO Karatay Üniversitesi Yayınları}, city={Konya},year={2022} }