S. ARAS And H. KELES, "LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION," ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU , vol.2, Ankara, Turkey, pp.343-345, 2019
ARAS, S. And KELES, H. 2019. LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION. ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU , (Ankara, Turkey), 343-345.
ARAS, S., & KELES, H., (2019). LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION . ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU (pp.343-345). Ankara, Turkey
ARAS, SERVET, And HAKAN KELES. "LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION," ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU, Ankara, Turkey, 2019
ARAS, SERVET And KELES, HAKAN. "LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION." ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU , Ankara, Turkey, pp.343-345, 2019
ARAS, S. And KELES, H. (2019) . "LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION." ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU , Ankara, Turkey, pp.343-345.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERVET ARAS And author={HAKAN KELES}, title={LIMITING FACTORS FOR CHERRY PRODUCTION}, congress name={ULUSLARARASI BİLİM, TEKNOLOJİ VE SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={343-345} }