E. YAVUZER Et Al. , "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi," Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
YAVUZER, E. Et Al. 2018. Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi. Gastronomi Kongresi , (Ankara, Turkey).
YAVUZER, E., MEBRURE NUKET, Y., & BALIKÇI, E., (2018). Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi . Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey
YAVUZER, EMRE, YAVUZER MEBRURE NUKET, And ESRA BALIKÇI. "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi," Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey, 2018
YAVUZER, EMRE Et Al. "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
YAVUZER, E. MEBRURE NUKET, Y. And BALIKÇI, E. (2018) . "Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE YAVUZER Et Al. }, title={Balık Restoranına Gelen Tüketicilerin Kabuklu Gıda Algılarının İncelenmesi}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}}