H. Gül Et Al. , "Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi," Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.34-45, 2021
Gül, H. Et Al. 2021. Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1 , 34-45.
Gül, H., Acun, S., Hayıt, F., & Şirikçi, B. S., (2021). Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, 34-45.
Gül, Hülya Et Al. "Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi," Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, 34-45, 2021
Gül, Hülya Et Al. "Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi." Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.34-45, 2021
Gül, H. Et Al. (2021) . "Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi." Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.1, pp.34-45.
@article{article, author={Hülya Gül Et Al. }, title={Geleneksel Ekşi Mayalı Isparta Ekmeğinin Bazı Kalite Karakteristikleri Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={34-45} }