G. Uraz Et Al. , "Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi," Gıda sanayii , vol.51, pp.45-48, 1997
Uraz, G. Et Al. 1997. Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi. Gıda sanayii , vol.51 , 45-48.
Uraz, G., ŞİMŞEK, H., & GÜNDOĞAN BAKIRCI, N., (1997). Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi. Gıda sanayii , vol.51, 45-48.
Uraz, Güven, HÜLYA ŞİMŞEK, And NESLİHAN GÜNDOĞAN BAKIRCI. "Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi," Gıda sanayii , vol.51, 45-48, 1997
Uraz, Güven Et Al. "Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi." Gıda sanayii , vol.51, pp.45-48, 1997
Uraz, G. ŞİMŞEK, H. And GÜNDOĞAN BAKIRCI, N. (1997) . "Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi." Gıda sanayii , vol.51, pp.45-48.
@article{article, author={Güven Uraz Et Al. }, title={Bazı Lactobacillus Türlerinin Clostridium botulinum üzerine Antagonistik Etkilerinin Farklı Besiyerlerinde Değerlendirilmesi}, journal={Gıda sanayii}, year=1997, pages={45-48} }