M. A. BOZ Et Al. , "Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11, pp.981-986, 2016
BOZ, M. A. Et Al. 2016. Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11 , 981-986.
BOZ, M. A., SARICA, M., & YAMAK, U. S., (2016). Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11, 981-986.
BOZ, MEHMET, MUSA SARICA, And UMUT SAMİ YAMAK. "Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11, 981-986, 2016
BOZ, MEHMET A. Et Al. "Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11, pp.981-986, 2016
BOZ, M. A. SARICA, M. And YAMAK, U. S. (2016) . "Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.4, no.11, pp.981-986.
@article{article, author={MEHMET AKİF BOZ Et Al. }, title={Kapalı ve Serbest Gezinmeli Üretim Sistemlerinde Doğal ve Yapay Kuluçka ile Üretilen Kazların Ekonomik Değerlendirmesi}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi}, year=2016, pages={981-986} }