H. Polatcı Et Al. , "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, pp.107-114, 2017
Polatcı, H. Et Al. 2017. Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34 , 107-114.
Polatcı, H., Yıldız, A. K., Saraçoğlu, O., Adsız, E., & Aksüt, B., (2017). Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, 107-114.
Polatcı, Hakan Et Al. "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, 107-114, 2017
Polatcı, Hakan Et Al. "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, pp.107-114, 2017
Polatcı, H. Et Al. (2017) . "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.34, pp.107-114.
@article{article, author={Hakan Polatcı Et Al. }, title={Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={107-114} }