M. SARICA Et Al. , "Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye , vol.3, Niğde, Turkey, pp.39-43, 2013
SARICA, M. Et Al. 2013. Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye , (Niğde, Turkey), 39-43.
SARICA, M., BOZ, M. A., & YAMAK, U. S., (2013). Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye (pp.39-43). Niğde, Turkey
SARICA, MUSA, MEHMET AKİF BOZ, And UMUT SAMİ YAMAK. "Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, Niğde, Turkey, 2013
SARICA, MUSA Et Al. "Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye , Niğde, Turkey, pp.39-43, 2013
SARICA, M. BOZ, M. A. And YAMAK, U. S. (2013) . "Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye , Niğde, Turkey, pp.39-43.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSA SARICA Et Al. }, title={Halk elinde yetiştirilen kazlarda bazı et kalite özellikleri}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={39-43} }