B. AKTAŞ, "Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi," Ziraat Mühendisliği , vol.372, pp.4-15, 2021
AKTAŞ, B. 2021. Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi. Ziraat Mühendisliği , vol.372 , 4-15.
AKTAŞ, B., (2021). Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi. Ziraat Mühendisliği , vol.372, 4-15.
AKTAŞ, BEKİR. "Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi," Ziraat Mühendisliği , vol.372, 4-15, 2021
AKTAŞ, BEKİR. "Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi." Ziraat Mühendisliği , vol.372, pp.4-15, 2021
AKTAŞ, B. (2021) . "Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi." Ziraat Mühendisliği , vol.372, pp.4-15.
@article{article, author={BEKİR AKTAŞ}, title={Türkiye’deki Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Çeşit Ayrım Karakterleri Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Ziraat Mühendisliği}, year=2021, pages={4-15} }