F. HAYIT, "ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ," In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I , Iksad, 2023, pp.135-152.
HAYIT, F. ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ. 2023. In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I , Iksad, 135-152.
HAYIT, F., (2023). ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ. GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I (pp.135-152), Iksad.
HAYIT, FATMA. "ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ." In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I , 135-152. Iksad, 2023
HAYIT, FATMA. "ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ." GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I , Iksad, 2023, pp.135-152.
HAYIT, F. (2023) "ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ", GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I . Iksad.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA HAYIT}, chaptertitle={ŞEVKETİ BOSTAN’NIN (CNICUS BENEDICTUS) KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, SAĞLIK VE GASTRONOMİ ALANINDA DEĞERLENDİRİLMESİ VE YEREL TÜKETİMİ}, booktitle={ GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ -I}, publisher={Iksad}, city={},year={2023} }