M. Şahin And U. BAŞARAN, "Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi," 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi , pp.105-112, 2019
Şahin, M. And BAŞARAN, U. 2019. Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi. 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi , 105-112.
Şahin, M., & BAŞARAN, U., (2019). Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi . 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi (pp.105-112).
Şahin, Mustafa, And UĞUR BAŞARAN. "Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi," 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi, 2019
Şahin, Mustafa And BAŞARAN, UĞUR. "Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi." 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi , pp.105-112, 2019
Şahin, M. And BAŞARAN, U. (2019) . "Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi." 2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi , pp.105-112.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Şahin And author={UĞUR BAŞARAN}, title={Kükürt Doz ve Uygulama Zamanlarının Mürdümüğün (Lathyrus sativus L.) Tane Kalitesine Etkisi}, congress name={2. Uluslararası Erciyes Bilimsel Araştırmalar Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}, pages={105-112} }