R. ACAR Et Al. , "Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, pp.42-46, 2011
ACAR, R. Et Al. 2011. Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3 , 42-46.
ACAR, R., YORGANCILAR, M., ATALAY, E., & YAMAN, C., (2011). Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, 42-46.
ACAR, RAMAZAN Et Al. "Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, 42-46, 2011
ACAR, RAMAZAN Et Al. "Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, pp.42-46, 2011
ACAR, R. Et Al. (2011) . "Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.25, no.3, pp.42-46.
@article{article, author={RAMAZAN ACAR Et Al. }, title={Farklı tuz uygulamalarının bezelyede (Pisum sativum L.) bağıl su içeriği, klorofil ve bitki gelişimine etkisi}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2011, pages={42-46} }