R. KURTOĞLU And S. DALKILIÇ, "Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri," 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.1571-1590, 2020
KURTOĞLU, R. And DALKILIÇ, S. 2020. Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri. 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ , (Kayseri, Turkey), 1571-1590.
KURTOĞLU, R., & DALKILIÇ, S., (2020). Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri . 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ (pp.1571-1590). Kayseri, Turkey
KURTOĞLU, RAMAZAN, And SEMA DALKILIÇ. "Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri," 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ, Kayseri, Turkey, 2020
KURTOĞLU, RAMAZAN And DALKILIÇ, SEMA. "Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri." 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.1571-1590, 2020
KURTOĞLU, R. And DALKILIÇ, S. (2020) . "Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri." 19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.1571-1590.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RAMAZAN KURTOĞLU And author={SEMA DALKILIÇ}, title={Tüketicilerin Takviye Edici Gıdalarla İlgili Değerlendirmeleri}, congress name={19. ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK KONGRESİ}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2020}, pages={1571-1590} }