A. Yılmaz Et Al. , "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey, 2022
Yılmaz, A. Et Al. 2022. Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , (Malatya, Turkey).
Yılmaz, A., Bağış, Ü., Durmaz, G., & Karabulut, İ., (2022). Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi . Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey
Yılmaz, Ayşe Et Al. "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 2022
Yılmaz, Ayşe Et Al. "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey, 2022
Yılmaz, A. Et Al. (2022) . "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşe Yılmaz Et Al. }, title={Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2022}}