S. ÖZULUKALE, "Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi," GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy , Gaziantep, Turkey, 2019
ÖZULUKALE, S. 2019. Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi. GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy , (Gaziantep, Turkey).
ÖZULUKALE, S., (2019). Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi . GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy, Gaziantep, Turkey
ÖZULUKALE, SEVİM. "Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi," GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy, Gaziantep, Turkey, 2019
ÖZULUKALE, SEVİM Ö. . "Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi." GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy , Gaziantep, Turkey, 2019
ÖZULUKALE, S. (2019) . "Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi." GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy , Gaziantep, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİM ÖZULUKALE DEMİRBİLEK}, title={Jeotermal Enerjinin Gıda Endüstrisi ve Gastronomi Turizmine Katkısı: Kurutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Endüstrisi}, congress name={GANUD Internatıonal Conference on Gastronomy}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2019}}