Y. GÜRBÜZ, "Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri," GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı , Turkey, pp.507, 2003
GÜRBÜZ, Y. 2003. Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri. GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı , (Turkey), 507.
GÜRBÜZ, Y., (2003). Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri . GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı (pp.507). , Turkey
GÜRBÜZ, YAVUZ. "Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri," GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı, Turkey, 2003
GÜRBÜZ, YAVUZ. "Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri." GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı , Turkey, pp.507, 2003
GÜRBÜZ, Y. (2003) . "Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri." GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı , Turkey, p.507.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YAVUZ GÜRBÜZ}, title={Süt Ve Besi Sığırı Beslenmesinde Kullanılan Protein Fraksiyonları ve Verim Üzerine Etkileri}, congress name={GAP III. Tarım Kongresi Bildiri Kitabı}, city={}, country={Turkey}, year={2003}, pages={507} }