A. KOÇ Et Al. , "San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2, pp.47-51, 2015
KOÇ, A. Et Al. 2015. San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2 , 47-51.
KOÇ, A., BALCI, G., ERTÜRK, Y., KELES, H., & BAKOĞLU, N., (2015). San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2, 47-51.
KOÇ, AYSEN Et Al. "San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2, 47-51, 2015
KOÇ, AYSEN Et Al. "San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2, pp.47-51, 2015
KOÇ, A. Et Al. (2015) . "San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.8, no.2, pp.47-51.
@article{article, author={AYSEN KOÇ Et Al. }, title={San Andreas Çilek Çeşidinde Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Mikroorganizma Uygulamalarının Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2015, pages={47-51} }