M. ÇELİK And E. BALIKÇI, "Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri," In Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri , Çanakkale: Paradigma Akademi, 2023, pp.177-205.
ÇELİK, M. And BALIKÇI, E. Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri. 2023. In Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri , Paradigma Akademi, Çanakkale, 177-205.
ÇELİK, M., & BALIKÇI, E., (2023). Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri. Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri (pp.177-205), Çanakkale: Paradigma Akademi.
ÇELİK, MUHABBET, And ESRA BALIKÇI. "Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri." In Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri , 177-205. Çanakkale: Paradigma Akademi, 2023
ÇELİK, MUHABBET And BALIKÇI, ESRA. "Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri." Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri , Paradigma Akademi, 2023, pp.177-205.
ÇELİK, M. And BALIKÇI, E. (2023) "Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri", Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri . Çanakkale: Paradigma Akademi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUHABBET ÇELİK And author ={ESRA BALIKÇI}, chaptertitle={Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri}, booktitle={ Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri}, publisher={Paradigma Akademi}, city={Çanakkale},year={2023} }