F. HAYIT And H. GÜL, "Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.163-169, 2017
HAYIT, F. And GÜL, H. 2017. Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1 , 163-169.
HAYIT, F., & GÜL, H., (2017). Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 163-169.
HAYIT, FATMA, And HÜLYA GÜL. "Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, 163-169, 2017
HAYIT, FATMA And GÜL, HÜLYA. "Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.163-169, 2017
HAYIT, F. And GÜL, H. (2017) . "Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.1, pp.163-169.
@article{article, author={FATMA HAYIT And author={HÜLYA GÜL}, title={Çölyak ve Çölyak Hastaları İçin Üretilen Ekmeklerin Kalite Özellikleri}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={163-169} }