H. POLATCI Et Al. , "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi," 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, 2017
POLATCI, H. Et Al. 2017. Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi. 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , (Tokat, Turkey).
POLATCI, H., YILDIZ, A. K., SARAÇOĞLU, O., ADSIZ, E., & AKSÜT, B., (2017). Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi . 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Turkey
POLATCI, HAKAN Et Al. "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi," 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Turkey, 2017
POLATCI, HAKAN Et Al. "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi." 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, 2017
POLATCI, H. Et Al. (2017) . "Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi." 2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAKAN POLATCI Et Al. }, title={Görüntü İşleme Yöntemleri Kullanılarak Kivi Meyvesinin Kuruma Performansı ve Renk Değişiminin Belirlenmesi}, congress name={2. Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}}