H. Gül And F. Hayıt, "USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4, pp.1166-1173, 2021
Gül, H. And Hayıt, F. 2021. USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4 , 1166-1173.
Gül, H., & Hayıt, F., (2021). USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION. Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4, 1166-1173.
Gül, Hülya, And FATMA HAYIT. "USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION," Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4, 1166-1173, 2021
Gül, Hülya And Hayıt, FATMA. "USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4, pp.1166-1173, 2021
Gül, H. And Hayıt, F. (2021) . "USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION." Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi , vol.9, no.4, pp.1166-1173.
@article{article, author={Hülya Gül And author={FATMA HAYIT}, title={USAGE OF RED BEET FLOUR FOR GLUTEN FREE BISCUIT PRODUCTION}, journal={Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi}, year=2021, pages={1166-1173} }