K. YAZİCİ, "İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği," Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.738-747, 2020
YAZİCİ, K. 2020. İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği. Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3 , 738-747.
YAZİCİ, K., (2020). İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği. Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, 738-747.
YAZİCİ, KÜBRA. "İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği," Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, 738-747, 2020
YAZİCİ, KÜBRA. "İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği." Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.738-747, 2020
YAZİCİ, K. (2020) . "İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği." Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.22, no.3, pp.738-747.
@article{article, author={KÜBRA YAZİCİ}, title={İç Mekân Süs Bitkilerinin Önemi ve Tüketici Eğilimlerinin Belirlenmesi: Tokat Kenti Örneği}, journal={Bartın Orman Fakültesi Dergisi}, year=2020, pages={738-747} }