A. Kınay Et Al. , "Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7, pp.1-6, 2019
Kınay, A. Et Al. 2019. Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7 , 1-6.
Kınay, A., Kurt, D., & Karakoç, E., (2019). Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7, 1-6.
Kınay, Ahmet, Dursun Kurt, And ERDEM KARAKOÇ. "Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7, 1-6, 2019
Kınay, Ahmet Et Al. "Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7, pp.1-6, 2019
Kınay, A. Kurt, D. And Karakoç, E. (2019) . "Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) , vol.7, no.7, pp.1-6.
@article{article, author={Ahmet Kınay Et Al. }, title={Gümüşhacıköy Basma Bölgesi İçin Geliştirilen Hibrit Tütünlerin Verim ve Kalite Performansları}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) }, year=2019, pages={1-6} }