G. ERDAL Et Al. , "Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10, pp.1515-1521, 2019
ERDAL, G. Et Al. 2019. Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10 , 1515-1521.
ERDAL, G., ERDAL, H., AYYILDIZ, B., AYYILDIZ, M., & ÇİÇEK, A., (2019). Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10, 1515-1521.
ERDAL, GÜLİSTAN Et Al. "Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10, 1515-1521, 2019
ERDAL, GÜLİSTAN Et Al. "Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10, pp.1515-1521, 2019
ERDAL, G. Et Al. (2019) . "Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.10, pp.1515-1521.
@article{article, author={GÜLİSTAN ERDAL Et Al. }, title={Tokat İli Meyve-Sebze Üretiminde Pestisit Kullanımı ve Üreticilerin Bilinç Düzeyleri}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2019, pages={1515-1521} }