F. HAYIT And L. YAZİCİ, "Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.241-253, 2023
HAYIT, F. And YAZİCİ, L. 2023. Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2 , 241-253.
HAYIT, F., & YAZİCİ, L., (2023). Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, 241-253.
HAYIT, FATMA, And LEVENT YAZİCİ. "Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, 241-253, 2023
HAYIT, FATMA And YAZİCİ, LEVENT. "Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.241-253, 2023
HAYIT, F. And YAZİCİ, L. (2023) . "Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.7, no.2, pp.241-253.
@article{article, author={FATMA HAYIT And author={LEVENT YAZİCİ}, title={Fonksiyonel Glutensiz Bisküvi Üretiminde Kenevir Tohum Ununun Değerlendirilmesi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2023, pages={241-253} }