H. TÜFEKCİ And M. A. BOZ, "İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7, pp.1440-1447, 2020
TÜFEKCİ, H. And BOZ, M. A. 2020. İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7 , 1440-1447.
TÜFEKCİ, H., & BOZ, M. A., (2020). İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7, 1440-1447.
TÜFEKCİ, HACER, And MEHMET AKİF BOZ. "İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7, 1440-1447, 2020
TÜFEKCİ, HACER And BOZ, MEHMET A. . "İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7, pp.1440-1447, 2020
TÜFEKCİ, H. And BOZ, M. A. (2020) . "İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.7, pp.1440-1447.
@article{article, author={HACER TÜFEKCİ And author={MEHMET AKİF BOZ}, title={İç Anadolu Bölgesinin Organik Koyunculuk Potansiyelinin Değerlendirilmesi}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi}, year=2020, pages={1440-1447} }