M. A. BOZ Et Al. , "Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.424, 2015
BOZ, M. A. Et Al. 2015. Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 424.
BOZ, M. A., SARICA, M., & YAMAK, U. S., (2015). Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.424). Nevşehir, Turkey
BOZ, MEHMET, MUSA SARICA, And UMUT SAMİ YAMAK. "Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
BOZ, MEHMET A. Et Al. "Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.424, 2015
BOZ, M. A. SARICA, M. And YAMAK, U. S. (2015) . "Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.424.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET AKİF BOZ Et Al. }, title={Yozgat ili halk elinde yetiştirilen farklı tüy rengine sahip yerli kazlarda kesim, karkas ve bazı et kalite özellikleri}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={424} }