H. Gül Et Al. , "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, pp.11-21, 2015
Gül, H. Et Al. 2015. Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2 , 11-21.
Gül, H., Gül, M., Şirikçi, B. S., Acun, S., & Hayıt, F., (2015). Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, 11-21.
Gül, Hülya Et Al. "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi," Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, 11-21, 2015
Gül, Hülya Et Al. "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, pp.11-21, 2015
Gül, H. Et Al. (2015) . "Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi." Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi , vol.10, no.2, pp.11-21.
@article{article, author={Hülya Gül Et Al. }, title={Isparta İlindeki Geleneksel ve Serbest Tip Ekmek Üreten Fırınların Teknik ve Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi}, journal={Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={11-21} }