E. GÜLÜMSER Et Al. , "Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2, pp.324-328, 2020
GÜLÜMSER, E. Et Al. 2020. Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2 , 324-328.
GÜLÜMSER, E., MUT, H., DOĞRUSÖZ, M., & BAŞARAN, U., (2020). Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2, 324-328.
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2, 324-328, 2020
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2, pp.324-328, 2020
GÜLÜMSER, E. Et Al. (2020) . "Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi , vol.8, no.2, pp.324-328.
@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER Et Al. }, title={Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncalarının (Melilotus alba Desr.) Bazı Kalite Özellikleri}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi}, year=2020, pages={324-328} }