M. Akgöl Et Al. , "Salmonellozis and Foods of Animal Origin," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.114-119, 2021
Akgöl, M. Et Al. 2021. Salmonellozis and Foods of Animal Origin. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2 , 114-119.
Akgöl, M., Kul, S., & Öksüztepe, G., (2021). Salmonellozis and Foods of Animal Origin. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, 114-119.
Akgöl, Müzeyyen, SELİM KUL, And Gülsüm Öksüztepe. "Salmonellozis and Foods of Animal Origin," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, 114-119, 2021
Akgöl, Müzeyyen Et Al. "Salmonellozis and Foods of Animal Origin." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.114-119, 2021
Akgöl, M. Kul, S. And Öksüztepe, G. (2021) . "Salmonellozis and Foods of Animal Origin." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.35, no.2, pp.114-119.
@article{article, author={Müzeyyen Akgöl Et Al. }, title={Salmonellozis and Foods of Animal Origin}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={114-119} }