Ş. Çelik Et Al. , "Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi," Gıda , vol.35, no.1, pp.1-7, 2010
Çelik, Ş. Et Al. 2010. Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi. Gıda , vol.35, no.1 , 1-7.
Çelik, Ş., Cankurt, H., & Doğan, C., (2010). Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi. Gıda , vol.35, no.1, 1-7.
Çelik, Şerafettin, Hasan Cankurt, And CEMHAN DOĞAN. "Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi," Gıda , vol.35, no.1, 1-7, 2010
Çelik, Şerafettin Et Al. "Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi." Gıda , vol.35, no.1, pp.1-7, 2010
Çelik, Ş. Cankurt, H. And Doğan, C. (2010) . "Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi." Gıda , vol.35, no.1, pp.1-7.
@article{article, author={Şerafettin Çelik Et Al. }, title={Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=2010, pages={1-7} }