T. YILMAZ And A. GÜNER, "ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI," In MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022, pp.104-120.
YILMAZ, T. And GÜNER, A. ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI. 2022. In MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 104-120.
YILMAZ, T., & GÜNER, A., (2022). ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI. MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR (pp.104-120), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
YILMAZ, TAHİR, And AHMET GÜNER. "ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI." In MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR , 104-120. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022
YILMAZ, TAHİR And GÜNER, AHMET. "ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI." MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022, pp.104-120.
YILMAZ, T. And GÜNER, A. (2022) "ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI", MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={TAHİR YILMAZ And author ={AHMET GÜNER}, chaptertitle={ET VE ÜRÜNLERİNDE SÜLFİT KULLANIMI}, booktitle={ MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2022} }