Ü. Bağış Et Al. , "FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ ," GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.247-252, 2022
Bağış, Ü. Et Al. 2022. FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ . GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (İstanbul, Turkey), 247-252.
Bağış, Ü., Bilenler, T., & Karabulut, İ., (2022). FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ . GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.247-252). İstanbul, Turkey
Bağış, ÜLKÜHAN, Tuğça Bilenler, And İhsan Karabulut. "FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ ," GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 2022
Bağış, ÜLKÜHAN Et Al. "FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ ." GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.247-252, 2022
Bağış, Ü. Bilenler, T. And Karabulut, İ. (2022) . "FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ ." GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.247-252.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜLKÜHAN BAĞIŞ Et Al. }, title={FARKLI GIDA SİSTEMLERİNDE ADAÇAYI YAĞININ (Salvia Officinalis L.) ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ }, congress name={GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2022}, pages={247-252} }