K. YAZİCİ And Ş. B. AKÇA, "Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi," II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, 2017
YAZİCİ, K. And AKÇA, Ş. B. 2017. Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi. II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , (Tokat, Turkey).
YAZİCİ, K., & AKÇA, Ş. B., (2017). Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi . II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Tokat, Turkey
YAZİCİ, KÜBRA, And ŞÜHEDA BASİRE AKÇA. "Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi," II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Tokat, Turkey, 2017
YAZİCİ, KÜBRA And AKÇA, ŞÜHEDA B. . "Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi." II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey, 2017
YAZİCİ, K. And AKÇA, Ş. B. (2017) . "Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi." II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu , Tokat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KÜBRA YAZİCİ And author={ŞÜHEDA BASİRE AKÇA}, title={Bitkisel Tasarım Çerçevesinde Bazı Yumuşak Çekirdekli Meyvelerin Değerlendirilmesi}, congress name={II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}}