M. ÇELİK, "KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI," In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , Ankara: İksad Yayınevi, 2023, pp.233-251.
ÇELİK, M. KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI. 2023. In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , İksad Yayınevi, Ankara, 233-251.
ÇELİK, M., (2023). KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI. GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II (pp.233-251), Ankara: İksad Yayınevi.
ÇELİK, MUHABBET. "KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI." In GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , 233-251. Ankara: İksad Yayınevi, 2023
ÇELİK, MUHABBET. "KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI." GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II , İksad Yayınevi, 2023, pp.233-251.
ÇELİK, M. (2023) "KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI", GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II . Ankara: İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUHABBET ÇELİK}, chaptertitle={KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI}, booktitle={ GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II}, publisher={İksad Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }