H. GÜL Et Al. , "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
GÜL, H. Et Al. 2014. Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.. IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
GÜL, H., ACUN, S., & HAYIT, F., (2014). Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması. . IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
GÜL, HÜLYA, SULTAN ACUN, And FATMA HAYIT. "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014
GÜL, HÜLYA Et Al. "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014
GÜL, H. ACUN, S. And HAYIT, F. (2014) . "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜLYA GÜL Et Al. }, title={Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması.}, congress name={IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}