E. BALIKÇI Et Al. , "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.197-210, 2018
BALIKÇI, E. Et Al. 2018. Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 197-210.
BALIKÇI, E., AKIN, G., & YAVUZER, E., (2018). Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 197-210.
BALIKÇI, ESRA, GALİP AKIN, And EMRE YAVUZER. "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 197-210, 2018
BALIKÇI, ESRA Et Al. "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.197-210, 2018
BALIKÇI, E. AKIN, G. And YAVUZER, E. (2018) . "Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.197-210.
@article{article, author={ESRA BALIKÇI Et Al. }, title={Gastronomide Bazı Bitki ve Baharatların Ekstraktelerinin Balık Köfteleri Kalitesi Üzerine Etkileri (Effects of Some Plant and Spice Extracts on the Quality of Fish Balls in Gastronomy)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={197-210} }