E. Balıkçı And F. Özcan, "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli," 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey, 2023
Balıkçı, E. And Özcan, F. 2023. Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli. 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , (Yozgat, Turkey).
Balıkçı, E., & Özcan, F., (2023). Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli . 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Turkey
Balıkçı, ESRA, And Filiz Özcan. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli," 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 2023
Balıkçı, ESRA And Özcan, Filiz. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli." 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey, 2023
Balıkçı, E. And Özcan, F. (2023) . "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli." 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA BALIKÇI And author={Filiz Özcan}, title={Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli}, congress name={10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu}, city={Yozgat}, country={Turkey}, year={2023}}