E. BALIKÇI And F. ÖZCAN, "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli," 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey, 2023
BALIKÇI, E. And ÖZCAN, F. 2023. Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli. 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , (Yozgat, Turkey).
BALIKÇI, E., & ÖZCAN, F., (2023). Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli . 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Turkey
BALIKÇI, ESRA, And FİLİZ ÖZCAN. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli," 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 2023
BALIKÇI, ESRA And ÖZCAN, FİLİZ. "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli." 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey, 2023
BALIKÇI, E. And ÖZCAN, F. (2023) . "Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli." 10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu , Yozgat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA BALIKÇI And author={FİLİZ ÖZCAN}, title={Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli}, congress name={10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu}, city={Yozgat}, country={Turkey}, year={2023}}