E. S. Çetin Et Al. , " UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri," Gıda , vol.36, no.6, pp.319-326, 2011
Çetin, E. S. Et Al. 2011. UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri. Gıda , vol.36, no.6 , 319-326.
Çetin, E. S., Uzunlar, F., & Göktürk Baydar, N., (2011). UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri. Gıda , vol.36, no.6, 319-326.
Çetin, EMİNE, Fatma Uzunlar, And Nilgün Göktürk Baydar. " UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri," Gıda , vol.36, no.6, 319-326, 2011
Çetin, EMİNE S. Et Al. " UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri." Gıda , vol.36, no.6, pp.319-326, 2011
Çetin, E. S. Uzunlar, F. And Göktürk Baydar, N. (2011) . " UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri." Gıda , vol.36, no.6, pp.319-326.
@article{article, author={EMİNE SEMA ÇETİN Et Al. }, title={ UV-C uygulamasının Gamay üzüm çeşidine ait kalluslarda sekonder metabolit üretimi üzerine etkileri}, journal={Gıda}, year=2011, pages={319-326} }