S. BEŞCANLAR, "Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi," Neugastro , vol.3, no.1, 2024
BEŞCANLAR, S. 2024. Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi. Neugastro , vol.3, no.1 .
BEŞCANLAR, S., (2024). Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi. Neugastro , vol.3, no.1.
BEŞCANLAR, SONER. "Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi," Neugastro , vol.3, no.1, 2024
BEŞCANLAR, SONER. "Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi." Neugastro , vol.3, no.1, 2024
BEŞCANLAR, S. (2024) . "Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi." Neugastro , vol.3, no.1.
@article{article, author={SONER BEŞCANLAR}, title={Aşçılık Programı Öğrencilerinin “Slow Food” Kavramına İlişkin Algılarının Metaforlar Yöntemi ile Belirlenmesi}, journal={Neugastro}, year=2024}