F. HAYIT And H. GÜL, "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu," Akademik Gıda , 2019
HAYIT, F. And GÜL, H. 2019. Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu. Akademik Gıda .
HAYIT, F., & GÜL, H., (2019). Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu. Akademik Gıda .
HAYIT, FATMA, And HÜLYA GÜL. "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu," Akademik Gıda , 2019
HAYIT, FATMA And GÜL, HÜLYA. "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu." Akademik Gıda , 2019
HAYIT, F. And GÜL, H. (2019) . "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu." Akademik Gıda .
@article{article, author={FATMA HAYIT And author={HÜLYA GÜL}, title={Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu}, journal={Akademik Gıda}, year=2019}