E. GÜLÜMSER Et Al. , "Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3, pp.37-45, 2017
GÜLÜMSER, E. Et Al. 2017. Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3 , 37-45.
GÜLÜMSER, E., MUT, H., DOĞRUSÖZ, M., & BAŞARAN, U., (2017). Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3, 37-45.
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3, 37-45, 2017
GÜLÜMSER, ERDEM Et Al. "Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3, pp.37-45, 2017
GÜLÜMSER, E. Et Al. (2017) . "Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.3, pp.37-45.
@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER Et Al. }, title={Baklagil Yem Bitkisi Tahıl Karışımların Ot Kalitesi Üzerinde Ekim Oranlarının Etkisi}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={37-45} }