G. BALCI Et Al. , "Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri," Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.31-40, 2023
BALCI, G. Et Al. 2023. Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1 , 31-40.
BALCI, G., ÖZYALIN, S., & AYDÖNER ÇOBAN, G., (2023). Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri. Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, 31-40.
BALCI, GÜLDEN, SELCAN ÖZYALIN, And GÖKÇE AYDÖNER ÇOBAN. "Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri," Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, 31-40, 2023
BALCI, GÜLDEN Et Al. "Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri." Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.31-40, 2023
BALCI, G. ÖZYALIN, S. And AYDÖNER ÇOBAN, G. (2023) . "Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri." Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.2, no.1, pp.31-40.
@article{article, author={GÜLDEN BALCI Et Al. }, title={Dışsal Triptofan Uygulamasının Böğürtlende Bazı Biyokimyasal ve Meyvelerinin Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri}, journal={Bozok Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={31-40} }